Jan Luteijn, Managing Director

Managing Director Jan Luteijn

Jan Luteijn, de oprichter van Copyright House, is musicus, muziekleraar en componist. Hij studeerde piano bij de bekende concertpianiste Edith Lateiner aan het Sweelinck-Conservatorium in Amsterdam. Jan heeft vele Nederlandse musici piano, keyboard en compositie geleerd. Hij heeft eveneens business management gestudeerd, en was 1990-2000 bestuurslid van een internationaal onderwijsinstituut in Nederland. Daar heeft Jan zijn managementvaardigheden ontwikkeld en gebruikt, die hij nu toepast voor het management van Copyright House.


Ivan Graur, Jurist. Coördinator voor de Russische Federatie

Ivan Graur, Jurist. Coördinator voor de Russische Federatie.

Ivan Graur is geboren in Moldavië. Hij studeerde rechten in Moskou, Russische Federatie, en heeft een lange staat van dienst als advocaat in Moldavi$euml;.


Manyu Mo, Coördinator voor Chinees-sprekende landen

Manyu Mo

De directeur van de Aziatische vleugel van Copyright House, Manyu Mo, is afgestudeerd fashion designer aan de Polytechnische Universiteit van Hongkong. Hij heeft gewerkt als ontwerper van mode, kostuums en decor voor plaatselijke theatergroepen en dansgezelschappen. Verder is hij actief geweest als maker van experimentele film en videokunst; in 1984 won hij de "Best Experimental Film Award" op het Hong Kong Independent Short Film Festival.


Jörg Gauger, Coördinator voor Duits-sprekende landen

Joerg Gauger

Jörg Gauger is geboren in Bremen, Duitsland. Hij coördineert de tak van Copyright House voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Na zijn technisch diploma in 1976 werkte hij jarenlang in de telecommunicatie-industrie, daarna in de import/export van juwelen en accessoires. Verder heeft hij ervaring als Management Consultant bij een suikerproducent in Brazilië. Zijn hobby is klassieke auto's en het netwerken van kopers en verkopers van deze luxe automobielen.


Tanja Otrin, Jurist. Coördinator voor Slovenië en andere Slavische landen

Tanja Otrin

Tanja Otrin woont in Slovenië. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit van Ljubljana; daarna heeft ze het staats-balie-examen gedaan waardoor ze in staat is als advocaat cliënten en hun wettelijke zaken te vertegenwoordigen in rechtszaken. Ze is werkzaam op verscheidene rechtsgebieden.


Roman Zidaric MSc., Coördinator voor Croatië

Roman Zidaric

In 2000 studeerde Roman af van de "Faculty of Computer and Information Science" in Ljubljana, Slovenië met een Master's Degree in Computer Science. Hij werkte daar 5 jaar als assistent-lecturer. Gedurende deze periode publiceerde hij 4 wetenschappelijke studies over de fysiologische effecten van de TM techniek. Zijn huidige interesse gaat uit naar de ontwikkeling van medische electronica en wetenschappelijk onderzoek van meditatie.


Thierry Dubout BA., Coördinator voor Frans-sprekende landen

Thierry Dubout

Thierry Dubout komt uit het plaatsje Ferney-Voltaire, dat bekend is door de Franse schrijver en filosoof Voltaire en dicht bij de Zwitserse grens ligt. Thierry coördineert de franstalige tak van Copyright House. In Frankrijk behaalde hij een BA in electronica en in de USA een BA in informatietechnologie. Zijn hobby's zijn o.a. reizen en mensen ontmoeten, en het vertrouwd raken met nieuwe culturen.


Sue Luteijn, PR Manager en Secretaresse

PR Manager and Secretary Sue Luteijn

Sue Luteijn is manager van het secretariaat en hoofd van de marketing-afdeling van Copyright House. Ze heeft psychologie gestudeerd in Boston en meerdere jaren als secretaresse gewerkt. Sue zal graag al uw vragen beantwoorden over auteursrecht-registratie of copyright in het algemeen. Mocht u na het lezen van onze Veelgestelde Vragen en andere webpagina's nog vragen hebben, aarzel dan niet en schrijf haar via onze contactpagina.


Stuart Vernon PhD., Coördinator voor Australië en Nieuw-Zeeland

Stuart Vernon

Stuart heeft een wetenschappelijke studie gedaan in Christchurch, Nieuw-Zeeland. In 1994 hielp hij bij het oprichten van een universiteit voor minderbedeelde jeugd in een landelijk deel van Cambodja. Van 1996-2005 fungeerde hij als plaatselijke vertegenwoordiger van het "Australian Aid for Cambodia Fund" en mededirecteur van de universiteit. Daarna heeft hij gewerkt als consultant bij het ontwikkelen van curricula voor op bewustzijn gebaseerd onderwijs ("Consciousness-Based Education") in verscheidene landen en een doctorgraad behaald in Vedic Sciences. Stuart geniet van natuur, reizen, transcendente meditatie en muziek. Hij is een getalenteerd gitarist en singer/songwriter en heeft in vele landen concerten gegeven. Zijn eerste CD "Invincible Nations" is in 2007 verschenen.


Birgitte Sonneby, Coördinator voor Denemarken

Birgitte Sonneby, Coördinator voor Denemarken

Birgitte is in 1964 in Kopenhagen geboren. Ze is een gekwalificeerde interieur ontwerpster, artieste en schrijver. Haar sprankelende enthousiasme en verfijnde gevoel voor schoonheid leidde haar naar de wereld van kunstschilderen. Birgitte's werk is in verscheidene bedrijven in Denemarken tentoongesteld. Ze heeft ook kunstlessen gegeven en ze heeft vanaf 2009 onderricht gegeven in de Røørvig volkshogeschool.